torsdag 28 maj 2015

Torsdag 28/5

Vi har haft två kalas-dagar nu!
Igår var vi i Motala hela dagen. Vi pratade om stenåldersfynden vid Motala Ström och om Baltzar von Platen och Göta kanal. Vi fikade vid Platens grav, i trappan ner mot kanalen. Där fick vi även bevittna ett gäng grabbar från Triathlon-gymnasiet, som tog sitt första dopp. De blev glatt påhejade av era barn och fick våldsamma applåder efteråt. :) Vi hann även med att geocacha lite. En cach fick vi ge upp, men en hittade vi i alla fall. Vi avslutade dagen med lunch i Järnvägsparken. En toppendag med toppenbarn och fint väder!
Idag har vi haft tema-avslutning och haft "På spåret" i åldersblandade grupper. Sedan har vi haft brännbollsturnering, något som har blivit en årlig tradition och som ordnas av Elevrådet.

Vi har förresten upptäckt att bloggen inte presenteras likadant på datorn som på mobilen... Jag, Petra, får upp det senaste inlägget överst på datorn, men på mobilen får jag upp det äldsta först. Dessutom ser man inte veckoschemat och länkarna till höger så smidigt på mobilen. Det kanske är en inställningssak eller också är det helt enkelt en enklare mobilversion. Om någon vet får ni gärna tipsa - detta med blogg är som sagt helt nytt för oss. Tänkte bara att det kan vara bra för er att veta att det är tydligare på datorn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar