söndag 6 mars 2016

Vecka 10

Under veckan som gått har vi haft besök av de blivande 6-åringarna. De har träffat våra nuvarande 6-åringar och lekt tillsammans under en timme. Tisdag v 11 är det dags för nästa träff.

I onsdags var det skolråd, protokollet skickas hem till er så fort jag har fått det.

I torsdags hade Svalan besök av Polisen (Annas sambo är polis). Då fick även vi komma ut och titta på polisbilen och höra Christoffer berätta lite om vad han har för "redskap", både i bilen och på sig. Dessutom fick alla som ville provsitta i förarsätet!


Nästa vecka kommer vi att börja jobba med människokroppen. Vi skulle ha börjat i torsdags, men vi höll på lite extra med yrken. 

6-åringarna börjar bli klara med sin Trulle-bok. En del har tagit hem den redan och övriga kommer att bli klara inom kort. Vi kommer nu att börja arbeta i en bok som heter Lyckostjärnan. Det är en bok för förskoleklassen i samma serie som 1:ornas och 2:ornas sv-material. Fr.o.m. nästa vecka kommer 6-åringarna att få en läxa som är kopplad till detta material. Läxan kommer att vara till tisdagar. Därför står det svensk-läxa på tisdagar nu. (För 1-2:or är det den vanliga skrivläxan.)


Måndag 14/3 är det studiedag. Då är eleverna lediga från skolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar