söndag 29 november 2015

Vecka 49

Oj, vad tiden går...
I fredags firade vi 1:a advent i skolan. I torsdags målade vi adventsljusstakar som vi tänder när vi äter varje dag nu i december. Det är mysigt att tända ljus nu när det blir mörkare ute. Nu väntar vi bara på snön...

På temat har vi forskat om svenska djur några veckor. På tisdag och torsdag är det dags för barnen att redovisa om sina djur. Vi har använt våra ipads för att söka fakta, bilder och att skriva om djuren.

Vi har fått en hel del appar nu. Vi laddar ner några i taget. Alla är inte aktuella för alla elever. Dessutom vill vi förstås gå igenom apparna med dem, så de vet vad de ska göra. Skönt att vi äntligen fått appar iallafall!

Ni har fått hem en broschyr gällande ipadsen. Det är en tydligare information om vad som gäller angående lärplattorna. Läs igenom den. De som redan har skrivit under det gamla avtalet behöver inte skriva på detta också, men ni får gärna göra det. Om/När ni skriver på godkänner ni att ert barn tar hem sin ipad. Vi vill påminna er som får hem lärplattan att komma ihåg att ladda den hemma. Vi har inga extra laddare i skolan.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar