söndag 8 november 2015

v 46

Nu har vi jobbat en vecka igen efter lovet. Barnen jobbar på bra, precis som vanligt!

"Ska vi va?"
De flesta av er har hunnit med att ha utvecklingssamtal nu. Ni kommer att få hem en kopia på IUP:n när vi har haft alla samtal. Sedan kommer ni även att kunna se den på Dexter, mer information om det kommer längre fram.

I onsdags var vi på en jättebra teater, som hette "Ska vi va?". Dessutom hann vi med att leta efter en geocache. Tyvärr hittade vi den inte, så vi får väl återkomma vid ett senare tillfälle.

I matteläxa nu och några veckor framåt kommer de som har Lyckotal 2 att ha multiplikationstabeller som läxa. Tänk på att träna en liten stund flera gånger under veckan, annars sitter de inte. Det finns bra träningsprogram på "Elevspel" (se länken här bredvid) eller på NE:s appar. Hur ni loggar in på dessa appar har ni fått information om via mail. Även om ert barn inte tar hem sin skol-ipad kan ni ladda ner apparna om ni har privata surfplattor. Det kan vara ett roligt komplement till att bara träna som vanligt.

Göran hälsar att idrotten är inomhus nu.

På temat har vi börjat forska om djur. Det kommer vi hålla på med ett par veckor framåt.

På torsdag kommer 1:orna att få ha musik med Kulturskolan. Det kommer de att ha 5 torsdagar framåt. Kulturskolan kommer till oss och barnen får både sjunga och prova på lite instrument.

På tisdag v 47 (17/11) är det studiedag. Då är barnen lediga från skolan. Glöm inte att meddela fritids om ert behov av barnomsorg den dagen.

Onsdag 18/11 är det vaccination av elever i år 1. På kvällen samma dag är det skolråd kl 18.00.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar