fredag 8 februari 2019

Friluftsdag och polisbesök.

Idag har vi haft besök av Antons pappa Fredrik. Han berättade om sitt arbete och visade en massa grejer som man behöver då. Han pratade också om lagar och regler.

Veckans bokstav var Hh. I matten har ettor lärt sig hel och halv på klockan. F-klass har koncentrerat sig på ljud. Tvåor har börjat med berättelse. I matten har vi pratat enheter som mäter tid, volym, massa och längd. I torsdags hade vi temastart. Ni kommer att få temamål hem. Temat kommer att innehålla b.l.a. kartan, jordgloben, lokalhistoria och planetsystemet.
På torsdag är det friluftsdag. Vi åker skridskor på isbanan i Motala. Vi är borta hela dagen.
Vi serverar grillad korv med bröd. Man får ha med sig en liten fika om man vill eller kanske varm choklad. Ta gärna med sittunderlag. Extra vantar är också bra då de kan bli våta.
Den här dagen slutar alla barn kl 13. Det innebär att om alla barn åker hem med bussen så måste den åka två gånger. Den åker till Fivelstad först, kommer sedan tillbaka och åker mot V.a Stenby och Motala. Det innebär senare hemkomst för vissa. Men detta vet vi ju inte förrän  bussen ska gå hem.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar