torsdag 17 september 2015

Torsdag 17/9

Idag har vi haft skolfotografering. Barnen skötte sig utmärkt och fick massor med beröm av fotografen. Ni går själva in på internet och gör era beställningar. På föräldramötet kom frågan om skolkatalog upp. Tyvärr trycks det inte upp någon skolkatalog, eftersom det är en oerhört hög startkostnad för att trycka kataloger. Katalogerna skulle bli väldigt dyra ifall inte fotografen skulle göra en förlust på dem - så dyra att ingen skulle köpa dem... Så tyvärr blir det ingen katalog. Klassfoto och enskilda bilder blir det iallafall!

Igår genomförde vi äntligen Skoljoggen. Man fick springa, jogga eller gå. Vi gratulerar Anton i 5:an som vann - och vi gratulerar Daniel hos oss som sprang in på en fjärdeplats!! Starkt jobbat!
Vi har satt in 121 kr, som Näktergalens elever samlat in, på SOS Barnbyars konto.

På onsdag är det skolråd. Kontakta skolrådsrepresentanterna ifall det är något ni vill föra fram.

Imorgon får barnen (1-2:orna) sin första matteläxa (ifall inte Marie delade ut den redan idag, jag slutade lunch så därför vet jag inte det). Matteläxan ska alltid lämnas in på torsdagar och ny läxa delas ut på torsdagen eller fredagen.

Nästa vecka (på tisdag) får 1-2:orna sin första skrivläxa. Skrivläxan kommer i år att vara "Boken om mig". Mer information om vad det inte innebär kommer i samband med att de får hem boken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar